Hotel > India > OotacamundAravankadu > Hotel Maneck Residency Ootacamund

 


  

Hotel Maneck Residency Ootacamund

2 star hotel    Lower Bazaar, Ooty  2.5/5 "Sederhana"  (12 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Maneck Residency Ootacamund

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


33rd Kedudukan daripada 45 Ootacamund hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bernas Penginapan berdekatan Aravankadu
Aravankadu adalah penginapan kepada Hotel Maneck Residency diberi bintang nilai 2. Ia adalah cara yang mampu tetapi selesa untuk bermalam di Ootacamund, India. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan bersantai. Ia juga kini menduduki tempat 33rd daripada hotel 45 dalam Ootacamund berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Maneck Residency mempunyai 15 menyegarkan bilik dan kadar dari INR 1800 kepada INR .

Apabila Ootacamund, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Aravankadu dan Wellington, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Coonoor, Pykara Naduvattam dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Maneck Residency dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ootacamund ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Maneck bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Maneck Residency. Juga dalam kawasan adalah Club Mahindra Derby Green dan Nahars Residency Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba British Cliff Club Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Maneck Residency Ootacamund.

Hotel Maneck Residency Ootacamund

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s