Hotel > Saint Barthélemy > GustaviaColombier > Hotel Manapany Cottages & Spa Gustavia

 


  

Hotel Manapany Cottages & Spa Gustavia

4 star hotel    Anse de Cayes  3/5 "Sederhana"  (75 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Manapany Cottages & Spa Gustavia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 4 Gustavia hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Manapany Cottages & Spa Gambaran Umum
Selamat datang ke Hotel Manapany Cottages & Spa 4bintang, penginapan julat-pertengahan berhampiran Colombier dalam Gustavia, Saint Barthélemy. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Saint Barthélemy. Daripada jumlah hotel 4 dalam Gustavia, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 595 untuk EUR 3100. Terdapat 42 tandingan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Manapany Cottages & Spa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Le Carenage dan Baie des Flamands. Baie de Saint-Jean dan Anse Corossol juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Gustavia.

kawasan tempatan perbandingan seperti Colombier dan Anse des Cayes yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Gustavia. Quartier du Roi, Public dan Corossol juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gustavia.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Manapany Cottages & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gustavia ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tom Beach Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Manapany Cottages & Spa. Juga dalam kawasan adalah EDEN ROCK ST BARTHS dan Hotel Carl Gustaf itu. Untuk pilihan lain cuba ZZTBFVILLA GOLDEN REEF yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Manapany Cottages & Spa Gustavia.

Hotel Manapany Cottages & Spa Gustavia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s