Hotel > United Kingdom > LondonFarringdon > Malmaison London

 


  

Malmaison London

4 star hotel    18-21 Charterhouse Square  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Malmaison London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Malmaison London
Tempahlah perjalanan percutian United Kingdom anda dan kekal di Malmaison London 4 bintang, yang terletak di London berhampiran Farringdon. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 10. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1078 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 120 untuk GBP 414. Terdapat 97 meriah bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 1078 dalam London dan Malmaison London bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Charterhouse Square dan Cloth Court . Carthusian Street Cloth Fair dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Farringdon dan Old Bailey yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Barbican, Puddle Dock dan Finsbury juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Malmaison London. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan London ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk CLARENDON BARBICAN STUDIOS bintang 0 adalah berhampiran untuk Malmaison London. Juga dalam kawasan adalah Barbican Apartments - City Of London dan MiNC Cock Lane Apartments London itu. Untuk pilihan lain cuba Citadines Barbican London yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Malmaison London. Malmaison London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.0313s