Hotel > Laos > Vang ViengBan Khouaphan > Malany Hotel Vang Vieng

 


  

Malany Hotel Vang Vieng

2 star hotel    Insan Road , Savang Village , Vang Vieng District Laos  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Malany Hotel Vang Vieng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


44th Kedudukan daripada 85 Vang Vieng hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bersantai Penginapan di Vang Vieng
Tempahlah perjalanan percutian Laos anda dan kekal di Malany Hotel 2 bintang, yang terletak di Vang Vieng berhampiran Ban Khouaphan. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 6.7, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bernas. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 44th daripada sejumlah hotel 85 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah LAK 20 untuk LAK . Terdapat 10 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Vang Vieng, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ban Khouaphan dan Ban Nagna (1), kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ban Hat Douei, Ban Houayngam Ban Nadouang dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Malany Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vang Vieng ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Inthira Vang Vieng bintang 3 adalah berhampiran untuk Malany Hotel. Juga dalam kawasan adalah Nazim Guesthouse dan Viengsavanh Guest House itu. Untuk pilihan lain cuba Vangvieng Guest House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Malany Hotel Vang Vieng. Malany Hotel Vang Vieng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s