Hotel > Thailand > Thap SakaeBan Chong Khwang > Malai-Asia Resort Thap Sakae

 


  

Malai-Asia Resort Thap Sakae

2 star hotel    53/2 Moo2, Tumbol Nahukwang, Tabsakae District, Prachuabkirikhan  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Malai-Asia Resort Thap Sakae

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 3 Thap Sakae hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyeronokan Penginapan di Thap Sakae
Malai Asia Resort adalah hotel semua majlis yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Ban Chong Khwang daripada Thap Sakae, Thailand. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.3. Ia juga kini menduduki tempat 5th daripada hotel 3 dalam Thap Sakae berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari THB 960 untuk THB 1200.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Ao Ban Krut dan Ao Bang Saphan. Dengan Ao Ta Phut Ao Thian dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Chong Khwang dan Ban Thung Saeng Thong yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Chong Khwang, Ban Si Yaek Thap Sakae dan Ban Khao Din juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Thap Sakae.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Malai Asia Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Thap Sakae ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Chong Khwang
2 bintang Laem Kum Beach Resort & Seafood Prachupkirikhan dan Rocky Point Resort yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Laemkum Beach Resort dan Sunshine Paradise Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Malai Asia Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Malai-Asia Resort Thap Sakae.

Malai-Asia Resort Thap Sakae

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s