Hotel > Yunani > AkrotiriKapparies > Maison Des Lys- Luxury Suites Akrotiri

 


  

Maison Des Lys- Luxury Suites Akrotiri

0 star hotel    Off Akrotiriou - Megalochoriou Road  4/5 "Cemerlang"  (25 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Maison Des Lys- Luxury Suites Akrotiri

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 11 Akrotiri hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Maison Des Lys Luxury Suites Gambaran Umum
Tempahlah perjalanan percutian Yunani anda dan kekal di Maison Des Lys Luxury Suites 0 bintang, yang terletak di Akrotiri berhampiran Kapparies. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 11 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 110 untuk EUR 1000.

Lokasi
Dengan hotel 11 dalam Akrotiri dan Maison Des Lys Luxury Suites bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Balou dan Ormos Kakaki . Ormos Firon Ormos Athinios dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Akrotiri, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Kapparies dan Thermi, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Megalochori, Vlychada dan Emporeio juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Akrotiri.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Maison Des Lys Luxury Suites dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Akrotiri ke kiri.

Hotel berhampiran Kapparies
0 bintang Caldera Romantica dan Apanemo yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Kalestesia Suites dan Villa Maria Rooms & Studios adalah alternatif yang hebat berhampiran Maison Des Lys Luxury Suites.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Maison Des Lys- Luxury Suites Akrotiri.

Maison Des Lys- Luxury Suites Akrotiri

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2192s