Hotel > Australia > East MelbourneJolimont > Magnolia Court Boutique Hotel East Melbourne

 


 



 

Magnolia Court Boutique Hotel East Melbourne

3.5 star hotel    101 Powlett Street, East Melbourne  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)



Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Magnolia Court Boutique Hotel East Melbourne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 6 East Melbourne hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baik Penginapan di East Melbourne
Magnolia Court Boutique Hotel adalah hotel menarik yang mempunyai star rating 3.5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Jolimont daripada East Melbourne, Australia. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.2 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 6 East Melbourne dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Magnolia Court Boutique Hotel mempunyai 26 pertengahan tetapi sangat bagus bilik dan kadar dari AUD 119 kepada AUD 1149.

Lokasi
Sebagai 3rd yang paling popular dalam hotel East Melbourne terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Melbourne Cricket Ground dan Swan Street Bridge. William Barak Bridge dan Morell Bridge juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila East Melbourne, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Jolimont dan Collingwood, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Richmond, South Yarra dan Southbank juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat East Melbourne.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Magnolia Court Boutique Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di East Melbourne ke kiri.

Hotel berhampiran Jolimont
3 bintang George Powlett Apartments dan Knightsbridge Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hilton On The Park - Melbourne dan Quest Jolimont adalah alternatif yang hebat berhampiran Magnolia Court Boutique Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Magnolia Court Boutique Hotel East Melbourne.





Magnolia Court Boutique Hotel East Melbourne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s