Hotel > U.S. Virgin Islands > CanaanLouisenhoj > Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort Canaan

 


  

Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort Canaan

3 star hotel    6200 Magens Bay Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort Canaan

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Canaan hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort Gambaran Umum
Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort adalah penginapan bernas dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Louisenhoj daripada Canaan, U.S. Virgin Islands. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 1 dalam Canaan, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort mempunyai 29 julat-pertengahan bilik dan kadar dari USD 999 kepada USD 999.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Lovenlund Bay dan Seven Arches Museum. Haagensen House Museum dan Government House juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Canaan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Louisenhoj dan Rosendal yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Canaan. Enighed, Lovenlund dan Misgen juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Canaan.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Canaan ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tropic Leisure Club bintang 3 adalah berhampiran untuk Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort. Juga dalam kawasan adalah The Mafolie Hotel dan Bluebeards Castle itu. Untuk pilihan lain cuba The Inn at Blackbeard's Castle yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort Canaan.

Magens Bay Villas Club at Magens Point Resort Canaan

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2773s