Hotel > Itali > BolzanoCornedo all'Isarco - Karneid > Hotel Magdalener Hof Bolzano

 


  

Hotel Magdalener Hof Bolzano

3 star hotel    Via Rencio 48 a  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (26 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Magdalener Hof Bolzano

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 25 Bolzano hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Pemotongan Penginapan
Hotel Magdalener Hof menarik adalah penginapan3 bintang berhampiran Cornedo all'Isarco - Karneid dalam Bolzano, Itali. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9 - menjadikannya pilihan cemerlang. Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 25 dalam Bolzano berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Magdalener Hof mempunyai 39 pemilihan bilik dan kadar dari EUR 85 kepada EUR 269.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Magdalener Hof terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Monticolo Mediumwave Transmitter dan FBK-Irst. Villazano Mediumwave Transmitter dan Museo Diocesano Tridentino juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Bolzano.

Apabila Bolzano, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Cornedo all'Isarco - Karneid dan Col di Villa, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Collepietra, Frangarto Laives dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Magdalener Hof dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bolzano ke kiri.

Hotel berhampiran Cornedo all'Isarco - Karneid
3 bintang Hotel Rentschnerhof dan Parkhotel Mondschein Luna yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Bad St Isidor dan Hotel Regina adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Magdalener Hof.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Magdalener Hof Bolzano.

Hotel Magdalener Hof Bolzano

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s