Hotel > Sepanyol > Puerto de la CruzPunta Brava > Hotel Maga Puerto de la Cruz

 


  

Hotel Maga Puerto de la Cruz

1 star hotel    Iriarte, 11  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Maga Puerto de la Cruz

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


39th Kedudukan daripada 68 Puerto de la Cruz hotel Booking.com
Semak Harga

 


Berfungsi tetapi menyenangkan Penginapan di Puerto de la Cruz
Hotel Maga 1 bintang adalah penginapan selesa dalam Punta Brava, dalam Puerto de la Cruz, Sepanyol. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 68 Puerto de la Cruz dan berada di kedudukan nombor 39th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 25 untuk EUR 50. Terdapat 24 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Maga terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Puerto de San Marcos dan Ensenada de Cristianos. Bahia de Vallehermosa dan Bahia Erece juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 39th dalam Puerto de la Cruz.

Apabila Puerto de la Cruz, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Punta Brava dan La Paz, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. El Durazno, La Vera dan San Jeronimo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Puerto de la Cruz.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Maga. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Puerto de la Cruz ada ke kiri.

Hotel berhampiran Punta Brava
0 bintang Hotel Nopal dan Hotel Trianflor Chimisay yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Apartamentos Park Plaza dan Hotel Trianflor Marquesa adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Maga.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Maga Puerto de la Cruz. Hotel Maga Puerto de la Cruz

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s