Hotel > Ireland > BundoranSingle Street > Maddens Bridge Bar, Restaurant & Guesthouse Bundoran

 


  

Maddens Bridge Bar, Restaurant & Guesthouse Bundoran

1 star hotel    Main Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Maddens Bridge Bar, Restaurant & Guesthouse Bundoran

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 6 Bundoran hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bajet Penginapan di Bundoran
Maddens Bridge Bar, Restaurant & Guesthouse adalah penginapan pemotongan dengan bintang Kedudukan 1, yang terletak di kawasan Single Street daripada Bundoran, Ireland. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 6 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 40 untuk EUR 135. Terdapat 9 berfungsi tetapi menyenangkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Maddens Bridge Bar, Restaurant & Guesthouse terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Showgrounds dan Ely Lodge. Enniskillen Mediumwave Transmitter dan Cherry Mount juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Bundoran.

Apabila Bundoran, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Single Street dan Gubacreeny, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kinlough, Creevykeel Cross Roads dan Mullaghmore juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bundoran.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Maddens Bridge Bar, Restaurant & Guesthouse dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bundoran ke kiri.

Hotel berhampiran Single Street
3 bintang Holyrood Hotel Donegal County dan Fitzgeralds Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Homefield Rock Hostel dan Grand Central Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Maddens Bridge Bar, Restaurant & Guesthouse.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Maddens Bridge Bar, Restaurant & Guesthouse Bundoran.

Maddens Bridge Bar, Restaurant & Guesthouse Bundoran

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2041s