Hotel > Hungary > Budapest XVI. kerueletMatyasfold > Mátyás Hotel Budapest XVI. keruelet

 


  

Mátyás Hotel Budapest XVI. keruelet

3 star hotel    Veres Péter út 105-107.  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mátyás Hotel Budapest XVI. keruelet

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 7 Budapest XVI. keruelet hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mátyás Hotel Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Matyasfold daripada Budapest XVI. keruelet, Hungary, Mátyás Hotel adalah sangat selesa3 bintang penginapan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 7 di kawasan itu.

Bilik
Mátyás Hotel mempunyai 15 baik bilik dan kadar dari HUF 35 kepada HUF 66.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Mátyás Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Szechenyi Thermal Baths Budapest dan Andrassy ut. Hungarian State Opera House dan juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Budapest XVI. keruelet.

Apabila Budapest XVI. keruelet, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Matyasfold dan Sashalom, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Rakosszentmihaly, Ujpalota dan Nandormajor juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Budapest XVI. keruelet.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Mátyás Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Budapest XVI. keruelet ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Krisztina Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Mátyás Hotel. Juga dalam kawasan adalah Sashalom Hotel dan Art Guesthouse itu. Untuk pilihan lain cuba Apartment St. Michael yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mátyás Hotel Budapest XVI. keruelet.

Mátyás Hotel Budapest XVI. keruelet

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s