Hotel > Jordan > Al YamaniyahAd Durrah > Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba Al Yamaniyah

 


  

Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba Al Yamaniyah

5 star hotel    Tala Bay, South Beach Road  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (576 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba Al Yamaniyah

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Al Yamaniyah hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Baik Penginapan di Al Yamaniyah
Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba adalah penginapan dicemburui dengan bintang Kedudukan 5, yang terletak di kawasan Ad Durrah daripada Al Yamaniyah, Jordan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9 - menjadikannya pilihan 4baik. Daripada jumlah hotel 0 dalam Al Yamaniyah, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 306 dengan penempahan pada harga yang murah dari JOD 89.1 untuk JOD 1269.

Apabila Al Yamaniyah, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ad Durrah dan Jabal ash Shurayyah, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Al Burj, Taba Nueiba dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Al Yamaniyah ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Moevenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba bintang 5 adalah berhampiran untuk Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba. Juga dalam kawasan adalah Moevenpick Resort Tala Bay Aqaba dan Movenpick Resort Tala Bay Aqaba itu. Untuk pilihan lain cuba Radisson Blu Tala Bay Resort, Aqaba yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba Al Yamaniyah.

Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba Al Yamaniyah

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1914s