Hotel > Vietnam > Mỹ ThoAp Phong Phu > Mékong Floating House Mỹ Tho

 


  

Mékong Floating House Mỹ Tho

2 star hotel    Turtle Island, Con Quy, 5 Quoi Hoa Tay, Quoi Son Ward, Chau Thanh District  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Mékong Floating House Mỹ Tho

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Mỹ Tho hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mékong Floating House Gambaran Umum
Selamat datang ke Mékong Floating House 2bintang, penginapan bajet berhampiran Ap Phong Phu dalam Mỹ Tho, Vietnam. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.9. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 3 Mỹ Tho dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah VND 46 untuk VND 46. Terdapat 5 mudah tetapi berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Mỹ Tho, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ap Phong Phu dan Ap Tan An Thi, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Ap My Loi, Ap My Hoa dan Xom Giong Gia juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mỹ Tho.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Mékong Floating House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Mỹ Tho ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Minh Quan Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Mékong Floating House. Juga dalam kawasan adalah Song Tien Annex Hotel dan Song Tien Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Chuong Duong 2 Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Mékong Floating House Mỹ Tho.

Mékong Floating House Mỹ Tho

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s