Hotel > Ireland > Kilkenny cityCellarstown > Lyrath Estate and Spa Kilkenny city

 


  

Lyrath Estate and Spa Kilkenny city

0 star hotel    Dublin Road  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (806 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lyrath Estate and Spa Kilkenny city

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 23 Kilkenny city hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu Lyrath Estate Hotel and Spa
Lyrath Estate Hotel and Spa adalah penginapan fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Cellarstown daripada Kilkenny city, Ireland. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 4fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 23 di kawasan itu.

Bilik
Lyrath Estate Hotel and Spa mempunyai 137 1fungsi bilik dan kadar dari EUR 110 kepada EUR 250.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Kilkenny city terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Shrule Castle dan Ardristan House. Tullamore Radio Mast dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Kilkenny city, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Cellarstown dan Maddockstown, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Wallslough, Thornpack Bennettsbridge dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Lyrath Estate Hotel and Spa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kilkenny city ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kilford Arms bintang 3 adalah berhampiran untuk Lyrath Estate Hotel and Spa. Juga dalam kawasan adalah Kilkenny Rivercourt dan McCourts Townhouse itu. Untuk pilihan lain cuba Days Hotel Kilkenny yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lyrath Estate and Spa Kilkenny city.

Lyrath Estate and Spa Kilkenny city

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s