Hotel > Amerika Syarikat > Bandar Raya New YorkUpper West Side > Hotel Lucerne Bandar Raya New York

 


  

Hotel Lucerne Bandar Raya New York

4 star hotel    201 West 79th Street  4/5 "Cemerlang"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Lucerne Bandar Raya New York

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


130th Kedudukan daripada 542 Bandar Raya New York hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Lucerne Gambaran Umum
Hotel Lucerne 4 bintang adalah penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dalam Upper West Side, dalam Bandar Raya New York, Amerika Syarikat. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.1, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 2sesuai. Daripada jumlah hotel 542 dalam Bandar Raya New York, hotel ini kini menduduki tempat 130th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 200 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 189 untuk USD 620.

Lokasi
Dengan hotel 542 dalam Bandar Raya New York dan Hotel Lucerne bertaraf 130th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Phoenix House dan The Broadway . Pyramid Garage New York Ladder Company 25 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Upper West Side dan Manhattan yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bandar Raya New York. Phipps Houses, San Juan Hill dan Park West Village juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bandar Raya New York.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Lucerne dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bandar Raya New York ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk New York Central Natural History Museum Apartment bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Lucerne. Juga dalam kawasan adalah Natural History Museum Suite dan On The Ave itu. Untuk pilihan lain cuba Park 79 Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Lucerne Bandar Raya New York. Hotel Lucerne Bandar Raya New York

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.0000s