Hotel > Yunani > RhodesKolymbia > Loutanis Hotel Rhodes

 


  

Loutanis Hotel Rhodes

0 star hotel    Kolímbia  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Loutanis Hotel Rhodes

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


64th Kedudukan daripada 296 Rhodes hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4Fungsi Loutanis Hotel
Loutanis Hotel adalah hotel mampu terletak di Rhodes Yunani dengan bintang Kedudukan 0. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan fungsi. Ia juga kini menduduki tempat 64th daripada hotel 296 dalam Rhodes berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 50 untuk EUR 108. Terdapat 69 bijak bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 64th yang paling popular dalam hotel Rhodes terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Afantou dan Ormos Malonas. Ormos Kalythion dan Ormos Viglika juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kolymbia dan Kolimbia yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Rhodes. Afantou, Stegna dan Archangelos juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rhodes.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Loutanis Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Rhodes ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk 12 Islands bintang 0 adalah berhampiran untuk Loutanis Hotel. Juga dalam kawasan adalah Lydia Maris Hotel dan Marathon Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Mistral Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Loutanis Hotel Rhodes. Loutanis Hotel Rhodes

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2190s