Hotel > Emiriah Arab Bersatu > Abu DhabiHadbat az Za`faranah > Loulou Asfar Apartment Abu Dhabi

 


  

Loulou Asfar Apartment Abu Dhabi

0 star hotel    Murroor Road  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Loulou Asfar Apartment Abu Dhabi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


48th Kedudukan daripada 114 Abu Dhabi hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari 1Fungsi Penginapan
Selamat datang ke Loulou Asfar Hotel Apartment 0bintang, penginapan 4fungsi berhampiran Hadbat az Za`faranah dalam Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 48th daripada hotel 114 dalam Abu Dhabi berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Loulou Asfar Hotel Apartment mempunyai 41 mampu bilik dan kadar dari AED 315 kepada AED 999.

Lokasi
Dengan hotel 114 dalam Abu Dhabi dan Loulou Asfar Hotel Apartment bertaraf 48th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Idarat al Murur wa at Tarkhis dan Idarat al Murur wa at Tarkhis . Jam`iyat al Mushrif at Ta`awuniyah Salat al Mushrif lil A`ras dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Abu Dhabi, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Hadbat az Za`faranah dan Al Murur, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Al Aman, Al Mushrif dan Al Ittihad juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Abu Dhabi.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Loulou Asfar Hotel Apartment dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Abu Dhabi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Al Diar Palm Hotel Apartments bintang 4 adalah berhampiran untuk Loulou Asfar Hotel Apartment. Juga dalam kawasan adalah Dusit Thani Abu Dhabi dan Rocco Forte Hotel Abu Dhabi itu. Untuk pilihan lain cuba Al Jazira Club Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Loulou Asfar Apartment Abu Dhabi. Loulou Asfar Apartment Abu Dhabi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3477s