Hotel > Nicaragua > GranadaTerazza Cocibolca > Los Patios Granada

 


  

Los Patios Granada

0 star hotel    Calle Corrales 525   5/5 "Pinggiran Bandar"  (55 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Los Patios Granada

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 25 Granada hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Granada
Los Patios Hotel Granada 0 bintang adalah penginapan fungsi dalam Terazza Cocibolca, dalam Granada, Nicaragua. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 10, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mudah tetapi berfungsi. Daripada jumlah hotel 25 dalam Granada, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Los Patios Hotel Granada mempunyai 5 1fungsi bilik dan kadar dari NIO 134.55 kepada NIO 175.55.

Lokasi
Dengan hotel 25 dalam Granada dan Los Patios Hotel Granada bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Torre Radio Granada dan Estadio Roberto Clemente . Avenida Bolivar National Assembly of NicaraguaAddress dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Terazza Cocibolca dan Barrio La Cruz yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Tepetate Granada, Terraza La Playa dan Santa Cruz juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Granada.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Los Patios Hotel Granada dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Granada ke kiri.

Hotel berhampiran Terazza Cocibolca
2 bintang Hotel Limon dan Hotel Casa Vivaldi yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Dario dan Hotel Casa Capricho adalah alternatif yang hebat berhampiran Los Patios Hotel Granada.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Los Patios Granada.

Los Patios Granada

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s