Hotel > Sepanyol > Playa de las AmericasPlaya de Fanabe > Hotel Los Olivos Playa de las Americas

 


  

Hotel Los Olivos Playa de las Americas

3 star hotel    Paris, 1  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Los Olivos Playa de las Americas

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


25th Kedudukan daripada 56 Playa de las Americas hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Cemerlang Penginapan
Hotel Los Olivos adalah hotel selesa yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Playa de Fanabe daripada Playa de las Americas, Sepanyol. Ia juga kini menduduki tempat 25th daripada hotel 56 dalam Playa de las Americas berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 190 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 85.5 untuk EUR 574.75.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Los Olivos terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ensenada de Cristianos dan Puerto de San Marcos. Bahia Erece dan Bahia de Vallehermosa juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 25th dalam Playa de las Americas.

Apabila Playa de las Americas, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Playa de Fanabe dan Fanabe, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. La Caleta, El Guincho dan Los Cristianos juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Playa de las Americas.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Los Olivos. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Playa de las Americas ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Adrián Hoteles Jardines de Nivaria bintang 5 adalah berhampiran untuk Hotel Los Olivos. Juga dalam kawasan adalah Lagos de Fañabe dan Royal Sunset Beach Club itu. Untuk pilihan lain cuba Yucca Park yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Los Olivos Playa de las Americas. Hotel Los Olivos Playa de las Americas

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1406s