Hotel > Mexico > MéridaPetkanche > Hotel Los Aluxes Mérida

 


  

Hotel Los Aluxes Mérida

5 star hotel    Calle 60 No 444 x 49  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Los Aluxes Mérida

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


26th Kedudukan daripada 98 Mérida hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baik Penginapan di Mérida
Selamat datang ke Hotel Los Aluxes 5bintang, penginapan terang berhampiran Petkanche dalam Mérida, Mexico. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.8 - menjadikannya pilihan penapisan dan bersantai. Ia juga kini menduduki tempat 26th daripada hotel 98 dalam Mérida berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Los Aluxes mempunyai 155 dicemburui bilik dan kadar dari MXN 60 kepada MXN 95.

Apabila Mérida, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Petkanche dan Azcorra, kedua-dua yang dekat dengan hotel. San Antonio, Chuburna de Hidalgo dan San Antonio Dziskal juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mérida.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Los Aluxes dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Mérida ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Trinidad Galería bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Los Aluxes. Juga dalam kawasan adalah Nomadas Hostel dan Hotel Hacienda Mérida itu. Untuk pilihan lain cuba Hacienda Mérida VIP yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Los Aluxes Mérida. Hotel Los Aluxes Mérida

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s