Hotel > United Kingdom > RickmansworthChorleywood > Long Island Hotel Rickmansworth

 


  

Long Island Hotel Rickmansworth

2 star hotel    2 Victoria Close  3.7/5 "Baik"  (16 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Long Island Hotel Rickmansworth

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Rickmansworth hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Long Island Hotel dalam Chorleywood
Long Island Hotel bijak dan berfungsi adalah penginapan2 bintang berhampiran Chorleywood dalam Rickmansworth, United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.4 - menjadikannya pilihan pemotongan. Daripada jumlah hotel 1 dalam Rickmansworth, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 50 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 30 untuk GBP 90.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Long Island Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Vicarage Road dan Bushey Hall. Church Road dan Matralford juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Rickmansworth.

kawasan tempatan perbandingan seperti Chorleywood dan Croxley Green yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Rickmansworth. Moor Park, Harefield dan Sarratt juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rickmansworth.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Long Island Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Rickmansworth ada ke kiri.

Hotel berhampiran Chorleywood
3 bintang Premier Inn Watford (Croxley Green) dan The Grove yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Frithwood House dan Two Brewers adalah alternatif yang hebat berhampiran Long Island Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Long Island Hotel Rickmansworth.

Long Island Hotel Rickmansworth

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7031s