Hotel > Austria > EhrenhausenUntervogau > LOISIUM Wine & Spa Resort Südsteiermark Ehrenhausen

 


  

LOISIUM Wine & Spa Resort Südsteiermark Ehrenhausen

4 star hotel    Am Schlossberg 1a  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di LOISIUM Wine & Spa Resort Südsteiermark Ehrenhausen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Ehrenhausen hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Ehrenhausen
LOISIUM Wine & Spa Resort Südsteiermark adalah penginapan bernas dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Untervogau daripada Ehrenhausen, Austria. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik
LOISIUM Wine & Spa Resort Südsteiermark mempunyai 105 terang bilik dan kadar dari EUR 118 kepada EUR 240.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Tezno Radio Mast dan Sendeturm Stradner Kogel. Dengan Harmashatar Murska Sobota transmitter dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Ehrenhausen, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Untervogau dan Obervogau, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Retznei, Wielitsch dan Ewitsch juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ehrenhausen.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar LOISIUM Wine & Spa Resort Südsteiermark dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ehrenhausen ke kiri.

Hotel berhampiran Untervogau
0 bintang LOISIUM WINE AND SPA RESORT SUE dan Appartements am Marktplatz yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Georgi Schloss dan Der neue Platschberghof - Die 12 Omas adalah alternatif yang hebat berhampiran LOISIUM Wine & Spa Resort Südsteiermark.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di LOISIUM Wine & Spa Resort Südsteiermark Ehrenhausen.

LOISIUM Wine & Spa Resort Südsteiermark Ehrenhausen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s