Hotel > Jepun > ToyohashiMurocho > Loisir Toyohashi

 


  

Loisir Toyohashi

3 star hotel    Fujisawa-cho 141   2.5/5 "Sederhana"  (8 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Loisir Toyohashi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 5 Toyohashi hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Selesa Penginapan berdekatan Murocho
Panduan Terletak di kawasan yang Murocho daripada Toyohashi, Jepun, Loisir Hotel Toyohashi adalah pemotongan3 bintang penginapan. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 5 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 379 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 5200 untuk JPY 47000.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Loisir Hotel Toyohashi terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Toyohashi-shiyakusho dan Kozakai-choyakuba. Toyokawa-shiyakusho dan Gamagori-shiyakusho juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Toyohashi.

Apabila Toyohashi, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Murocho dan Nakanocho, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Takashi, Urigocho Ogasato dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Loisir Hotel Toyohashi dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Toyohashi ke kiri.

Hotel berhampiran Murocho
4 bintang Nikko dan Hotel Associa Toyohashi Aichi yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Arc Riche Toyohashi Aichi dan Hotel Associa Toyohashi adalah alternatif yang hebat berhampiran Loisir Hotel Toyohashi.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Loisir Toyohashi.

Loisir Toyohashi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s