Hotel > Ireland > LehinchO'Brien's Bridge > Lehinch Lodge

 


  

Lehinch Lodge

3 star hotel    Ennistymon Road  3/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lehinch Lodge

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 0 Lehinch hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Baik Lehinch Lodge
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Lehinch, mencari lagi daripada Lehinch Lodge, penginapan menyeronokan berhampiran O'Brien's Bridge dalam Ireland. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 0 Lehinch dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Lehinch Lodge mempunyai 14 1baik bilik dan kadar dari EUR 55 kepada EUR 130.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Lehinch Lodge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Liscannor Bay dan Bealaclugga Bay. O'Loughlins Castle dan Newtown Castle juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Lehinch.

Apabila Lehinch, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti O'Brien's Bridge dan Tullygarvan, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Moy More, Liscannor Ennistimon dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Lehinch Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lehinch ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Lios na Mara bintang 4 adalah berhampiran untuk Lehinch Lodge. Juga dalam kawasan adalah Dough Mor Lodge dan Vaughan Lodge Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Shamrock Inn Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lehinch Lodge.

Lehinch Lodge

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7031s