Hotel > United Kingdom > BostonAmber Hill > Boston Lodge

 


  

Boston Lodge

0 star hotel    Browns Drove  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (45 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Boston Lodge

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 8 Boston hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu Penginapan di Boston
Selamat datang ke Boston Lodge 0bintang, penginapan 1fungsi berhampiran Amber Hill dalam Boston, United Kingdom. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 8 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 9 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 36 untuk GBP 68.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Boston terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kirton Drove Mediumwave Transmitter dan South Kyme Tower. Hussey Tower dan Tower on the Moor juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Amber Hill dan Swineshead yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Bicker, Drayton dan Hubberts Bridge juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Boston.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Boston Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Boston ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Supreme Inns bintang 3 adalah berhampiran untuk Boston Lodge. Juga dalam kawasan adalah Boston West Hotel dan The Crown Lodge & Restaurant itu. Untuk pilihan lain cuba Old Coach House Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Boston Lodge.

Boston Lodge

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s