Hotel > United Kingdom > PontypriddQuakers Yard > Llechwen Hall Pontypridd

 


  

Llechwen Hall Pontypridd

3 star hotel    Llanfabon  4.1/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Llechwen Hall Pontypridd

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Pontypridd hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Menarik Penginapan berdekatan Quakers Yard
Llechwen Hall adalah hotel bajet yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Quakers Yard daripada Pontypridd, United Kingdom. Ulasan tetamu menjaringkan 8.2 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 3 dalam Pontypridd berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Llechwen Hall mempunyai 20 pemilihan bilik dan kadar dari GBP 69 kepada GBP 114.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Llechwen Hall terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Tretower Court dan Scethrog Tower. Cwmbran Town dan Newport Stadium juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Pontypridd.

Apabila Pontypridd, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Quakers Yard dan Abercynon, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Treharris, Nelson Treforest dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Llechwen Hall dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pontypridd ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Mount Pleasant Inn bintang 3 adalah berhampiran untuk Llechwen Hall. Juga dalam kawasan adalah Blueberry Inn dan Heritage Park Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Premier Inn Caerphilly (Corbetts Lane) yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Llechwen Hall Pontypridd.

Llechwen Hall Pontypridd

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s