Hotel > Curacao > WillemstadJan Thiel > Livingstone Jan Thiel Resort Willemstad

 


  

Livingstone Jan Thiel Resort Willemstad

4 star hotel    Jan Thiel  2.5/5 "Sederhana"  (38 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Livingstone Jan Thiel Resort Willemstad

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 58 Willemstad hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Livingstone Jan Thiel Resort dalam Jan Thiel
Panduan Terletak di kawasan yang Jan Thiel daripada Willemstad, Curacao, Livingstone Jan Thiel Resort adalah pertengahan tetapi sangat bagus4 bintang penginapan. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 24th daripada sejumlah hotel 58 di kawasan itu. Penginapan cantik menikmati beberapa kemudahan tandingan seperti Tempat Letak Kereta dan Restoran. Untuk kemudahan, Internet kelajuan tinggi dan kolam renang disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Bar / ruangan Lounge, Pembantu Kunjungan dan Cucian Kering disediakan semasa masa anda di Livingstone Jan Thiel Resort.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 128 dengan penempahan pada harga yang murah dari ANG 141 untuk ANG 189.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Kabrietenbaai dan Spaanse Water. Dengan Caracas Baai Baai van Versali dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Willemstad, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Jan Thiel dan Vredeberg, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Montan'i Rei, Morgenster dan Libie juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Willemstad.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Livingstone Jan Thiel Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Willemstad ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk La Maya Beach Curacao bintang 4 adalah berhampiran untuk Livingstone Jan Thiel Resort. Juga dalam kawasan adalah Livingstone Villas & Resort dan Amalia Vacation Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba C-Bay Deluxe Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Livingstone Jan Thiel Resort Willemstad. Livingstone Jan Thiel Resort Willemstad

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5313s