Hotel > Jepun > HamamatsuOsaki > Hotel Listel Hamanako Hamamatsu

 


  

Hotel Listel Hamanako Hamamatsu

3 star hotel    Mikkabyou Shimoona 2251-38  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Listel Hamanako Hamamatsu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 22 Hamamatsu hotel Booking.com
Semak Harga

 


Semua majlis Penginapan di Hamamatsu
Hotel Listel Hamanako adalah harta pertengahan tetapi sangat bagus dalam Hamamatsu, Jepun berhampiran kawasan Osaki itu. Dengan penginapan penapisan dan bersantai dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Hotel Listel Hamanako pilihan pertama anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 8th daripada sejumlah hotel 22 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Listel Hamanako mempunyai 172 penarikan bilik dan kadar dari JPY 15000 kepada JPY 20000.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Listel Hamanako terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Inohana-ko dan Kosai-shiyakusho. Arai-choyakuba dan Nishi-kuyakusho juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 8th dalam Hamamatsu.

Apabila Hamamatsu, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Osaki dan Mikkabi, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Washizu, Kosai-shi Murakushi dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Hotel Listel Hamanako dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hamamatsu ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Villa Hamanako bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Hotel Listel Hamanako. Juga dalam kawasan adalah Hotel Green Plaza Hamanako dan Hotel Route-Inn Hamanako itu. Untuk pilihan lain cuba Kuretake-inn Hamanako yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Listel Hamanako Hamamatsu.

Hotel Listel Hamanako Hamamatsu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s