Hotel > Curacao > WillemstadSalina Abou > Lions Dive and Beach Resort Willemstad

 


  

Lions Dive and Beach Resort Willemstad

4 star hotel    Bapor Kibra z/n  4.1/5 "Cemerlang"  (203 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lions Dive and Beach Resort Willemstad

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 58 Willemstad hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bermutu Tinggi Penginapan
Lions Dive and Beach Resort adalah penginapan baik dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Salina Abou daripada Willemstad, Curacao. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bijak dan berfungsi. Ia juga kini menduduki tempat 9th daripada hotel 58 dalam Willemstad berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Lions Dive and Beach Resort mempunyai 102 2baik bilik dan kadar dari ANG 199 kepada ANG 571.

Lokasi
Dengan hotel 58 dalam Willemstad dan Lions Dive and Beach Resort bertaraf 9th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Baai van Versali dan Waaigat . Kabrietenbaai Busca Baai dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Willemstad, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Salina Abou dan Salina, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Janwe, Dominguito dan Mari Pompun juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Willemstad.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Lions Dive and Beach Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Willemstad ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ocean Apartments bintang 4 adalah berhampiran untuk Lions Dive and Beach Resort. Juga dalam kawasan adalah Kontiki Dive & Beach Resort Willemstad dan Dolphin Suites itu. Untuk pilihan lain cuba Dolphins Corner yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lions Dive and Beach Resort Willemstad. Lions Dive and Beach Resort Willemstad

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s