Hotel > United Kingdom > WindermereBowness-on-Windermere > Lindeth Howe Country House Hotel Windermere

 


  

Lindeth Howe Country House Hotel Windermere

4 star hotel    Longtail Hill, Lindeth Drive  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lindeth Howe Country House Hotel Windermere

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 97 Windermere hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Terang Penginapan di Windermere
Lindeth Howe Country House Hotel adalah penginapan menarik dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Bowness-on-Windermere daripada Windermere, United Kingdom. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 10 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 97 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Restoran Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga kolam renang, Tempat Letak Kereta dan Pencapaian Warga kurang upaya disediakan semasa masa anda di Lindeth Howe Country House Hotel.

Bilik
Lindeth Howe Country House Hotel mempunyai 34 cantik bilik dan kadar dari GBP 145 kepada GBP 250.

Lokasi
Dengan hotel 97 dalam Windermere dan Lindeth Howe Country House Hotel bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Calgarth Hall dan Cowmire Hall . Nether Hall in Westmoreland Hollin How dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Windermere, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Bowness-on-Windermere dan Troutbeck Bridge, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Near Sawrey, Winster dan Bowland Bridge juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Windermere.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Lindeth Howe Country House Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Windermere ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Storrs Gate House bintang 5 adalah berhampiran untuk Lindeth Howe Country House Hotel. Juga dalam kawasan adalah Fayrer Garden House Hotel dan Aphrodites Boutique Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Brooklands Guest House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lindeth Howe Country House Hotel Windermere. Lindeth Howe Country House Hotel Windermere

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s