Hotel > French Polynesia > HaapitiTeniuohiri > Linareva Haapiti

 


  

Linareva Haapiti

3 star hotel    P.K. 34,5 Côté Mer, Haapiti  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Linareva Haapiti

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Haapiti hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pemotongan Penginapan berdekatan Teniuohiri
Linareva adalah harta gembira dalam Haapiti, French Polynesia berhampiran kawasan Teniuohiri itu. Dengan penginapan menyegarkan dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Linareva pilihan pertama anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.7. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 3 dalam Haapiti, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 9 dengan penempahan pada harga yang murah dari XPF 15900 untuk XPF 28000.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Linareva terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Port de Haapiti dan Baie de Vaianahe. Baie d'Opunohu dan Baie de Vairapa juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Haapiti.

Apabila Haapiti, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Teniuohiri dan Paraohumu, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Araito, Iumaru dan Tehuarupe juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Haapiti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Linareva dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Haapiti ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Fare Edith bintang 3 adalah berhampiran untuk Linareva. Juga dalam kawasan adalah Ecolodge Moorea Haapiti dan Mark's Place Moorea itu. Untuk pilihan lain cuba Fare DHote Tehuarupe Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Linareva Haapiti.

Linareva Haapiti

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2793s