Hotel > Switzerland > ZurichZuerich (Kreis 1) / Rathaus > Hotel Limmathof Zurich

 


  

Hotel Limmathof Zurich

2 star hotel    Limmatquai 142  3.6/5 "Baik"  (91 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Limmathof Zurich

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


85th Kedudukan daripada 172 Zurich hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


2 Bintang di Zurich
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Zurich, mencari lagi daripada Hotel Limmathof, penginapan mampu tetapi selesa berhampiran Zuerich (Kreis 1) / Rathaus dalam Switzerland. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.2 - menjadikannya pilihan bijak. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 172 Zurich dan berada di kedudukan nombor 85th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah CHF 125 untuk CHF 175. Terdapat 50 mudah tetapi berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Limmathof terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Schweizerisches Landesmuseum dan Zuercher Rathaus. Kunsthaus dan Kunsthalle Zuerich juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 85th dalam Zurich.

Apabila Zurich, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Zuerich (Kreis 1) / Rathaus dan Zuerich (Kreis 6), kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Zuerich (Kreis 1) / Lindenhof, Zuerich (Kreis 1) dan Zuerich (Kreis 1) / City juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zurich.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Limmathof. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Zurich ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Ruetli bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Limmathof. Juga dalam kawasan adalah Hotel du Theatre Swiss Quality Hotel dan Hotel Limmatblick itu. Untuk pilihan lain cuba Central Plaza yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Limmathof Zurich. Hotel Limmathof Zurich

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.4370s