Hotel > Korea Selatan > SeoulSongsanil-tong > Lime Guesthouse Seoul

 


  

Lime Guesthouse Seoul

0 star hotel    72-3, Seongsan-dong, Mapo-gu  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lime Guesthouse Seoul

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


458th Kedudukan daripada 631 Seoul hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Lime Guesthouse Gambaran Umum
Lime Guesthouse 0 bintang adalah penginapan 1fungsi dalam Songsanil-tong, dalam Seoul, Korea Selatan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Korea Selatan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 458th daripada sejumlah hotel 631 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah KRW 20000 untuk KRW 45000. Terdapat 3 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Yanghwa-daegyo dan Tangsan-ch'olgyo. Dengan Songsah-daegyo Sogang-daegyo dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Seoul, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Songsanil-tong dan Songsan-dong, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Songsani-dong, Namgajwail-tong dan Mangwon-dong juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Seoul.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Lime Guesthouse dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Seoul ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel The M bintang 3 adalah berhampiran untuk Lime Guesthouse. Juga dalam kawasan adalah Yoo Yang Hotel Seoul dan Seokyo Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hi Guesthouse yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lime Guesthouse Seoul. Lime Guesthouse Seoul

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s