Hotel > Taiwan > HualianHuarencun > Lienfook Hostel Hualian

 


  

Lienfook Hostel Hualian

2 star hotel    No.1, Aly. 1, Lane 336, Zhongzheng Road  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Lienfook Hostel Hualian

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


34th Kedudukan daripada 17 Hualian hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyeronokan Penginapan berdekatan Huarencun
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Hualian, mencari lagi daripada Lienfook Hostel, penginapan bernas berhampiran Huarencun dalam Taiwan. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.8. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 34th daripada sejumlah hotel 17 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah TWD 1350 untuk TWD 4800. Terdapat 24 mudah tetapi berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 34th yang paling popular dalam hotel Hualian terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Dongchang Qiao dan Renli Qiao. Renli Erhao Qiao dan Nanbin Qiao juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Huarencun dan Tianpu yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Hualian. Shuiyuandi, Lilou dan Dongchang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hualian.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Lienfook Hostel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hualian ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Realive B&B bintang 0 adalah berhampiran untuk Lienfook Hostel. Juga dalam kawasan adalah Chuline Hotel dan Hualien Harbor Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Moroccan Holiday Suite yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Lienfook Hostel Hualian.

Lienfook Hostel Hualian

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1094s