Hotel > Perancis > TrizaySaint-Hippolyte > Les Jardins Du Lac Trizay

 


  

Les Jardins Du Lac Trizay

3 star hotel    3, Chemin Fontchaude - D123  5/5 "Pinggiran Bandar"  (32 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Les Jardins Du Lac Trizay

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Trizay hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari cantik Penginapan
Les Jardins Du Lac adalah penginapan pemotongan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Saint-Hippolyte daripada Trizay, Perancis. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 8 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 80 untuk EUR 120.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Anse de Fouras dan Le Platin. Dengan Fosse de Loix Anse du Martray dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Trizay, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Saint-Hippolyte dan Echillais, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Martrou, Tonnay-Charente dan Rochefort juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Trizay.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Les Jardins Du Lac dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Trizay ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk SILENCE HOTEL LES JARDINS DU LA bintang 3 adalah berhampiran untuk Les Jardins Du Lac. Juga dalam kawasan adalah La Belle Poule dan Logis Hôtel Lafayette itu. Untuk pilihan lain cuba Corderie Royale yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Les Jardins Du Lac Trizay.

Les Jardins Du Lac Trizay

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s