Hotel > Malaysia > Kota KinabaluIstana > Hotel Legent Kota Kinabalu

 


  

Hotel Legent Kota Kinabalu

2 star hotel    No 2, Jalan HJ Yaakub, 1st - 3rd Floor, Kg Air  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Legent Kota Kinabalu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


131st Kedudukan daripada 175 Kota Kinabalu hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Selesa Hotel Legent
Hotel Legent adalah penginapan pemotongan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Istana daripada Kota Kinabalu, Malaysia. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bajet. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 131st daripada sejumlah hotel 175 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 18 dengan penempahan pada harga yang murah dari MYR 65 untuk MYR 75.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Telukan Likas dan Bangunan Yayasan Sabah. Dengan Telukan Gantian Telukan Sapangar dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Kota Kinabalu, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Istana dan Kampung Sembulan, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kasuapan, Kampung Gaya Kampung Tanjung Aru dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Hotel Legent dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kota Kinabalu ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Diamond Inn bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Legent. Juga dalam kawasan adalah Borneo Adventure Center & Lodge dan De Galleria Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Sri Iskandar yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Legent Kota Kinabalu. Hotel Legent Kota Kinabalu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s