Hotel > Perancis > RamatuelleGassin > L'Ecurie Du Castellas Ramatuelle

 


  

L'Ecurie Du Castellas Ramatuelle

0 star hotel    Route Des Moulins De Paillas  2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di L'Ecurie Du Castellas Ramatuelle

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 19 Ramatuelle hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4Fungsi L'Ecurie Du Castellas
L'Ecurie Du Castellas fungsi adalah penginapan0 bintang berhampiran Gassin dalam Ramatuelle, Perancis. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 19 Ramatuelle dan berada di kedudukan nombor 5th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Pemandian Tempat Letak Kereta dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra. Tetamu juga boleh menggunakan Internet Connection (wireless), TV dan Shops, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
L'Ecurie Du Castellas mempunyai 11 bijak bilik dan kadar dari EUR 59 kepada EUR 150.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Baie de Cavalaire dan Baie de Briande. Dengan Baie de Bon-Porte Anse de Pampelonne dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Gassin dan Saint-Michel yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Minuty, Cavaliere dan La Croix-Valmer juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ramatuelle.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar L'Ecurie Du Castellas dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ramatuelle ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hostellerie Le Baou bintang 4 adalah berhampiran untuk L'Ecurie Du Castellas. Juga dalam kawasan adalah La Bastide de Ramatuelle dan Les Pins Pitchouns itu. Untuk pilihan lain cuba Auberge de l'Oumède yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di L'Ecurie Du Castellas Ramatuelle.

L'Ecurie Du Castellas Ramatuelle

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s