Hotel > Perancis > L'Alpe-d'HuezAlpe d'Huez > Le Pic Blanc L'Alpe-d'Huez

 


  

Le Pic Blanc L'Alpe-d'Huez

3 star hotel    Quartier des Bergers  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (50 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Le Pic Blanc L'Alpe-d'Huez

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 L'Alpe-d'Huez hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Penarikan Le Pic Blanc
Le Pic Blanc adalah harta sangat selesa dalam L'Alpe-d'Huez, Perancis berhampiran kawasan Alpe d'Huez itu. Dengan penginapan pemilihan dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Le Pic Blanc pilihan pertama anda. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9. Daripada jumlah hotel 3 dalam L'Alpe-d'Huez, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 109 untuk EUR 442. Terdapat 94 bersantai bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila L'Alpe-d'Huez, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Alpe d'Huez dan Huez, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Chatelard, La Garde dan Armentier Haut juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat L'Alpe-d'Huez.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Le Pic Blanc dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di L'Alpe-d'Huez ke kiri.

Hotel berhampiran Alpe d'Huez
3 bintang Le Royal Ours Blanc Hotel Spa dan Spa Royal Ours Blanc Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Madame Vacances Les Chalets de l'Altiport dan Résidence CGH Le Cristal de l'Alpe adalah alternatif yang hebat berhampiran Le Pic Blanc.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Le Pic Blanc L'Alpe-d'Huez.

Le Pic Blanc L'Alpe-d'Huez

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s