Hotel > Qatar > Doha`Abd al `Aziz > Le Mirage Executive Residence Doha

 


  

Le Mirage Executive Residence Doha

0 star hotel    Al Handasa Street  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Le Mirage Executive Residence Doha

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


33rd Kedudukan daripada 121 Doha hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fungsi Penginapan berdekatan `Abd al `Aziz
Le Mirage Executive Residence adalah hotel mampu yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan `Abd al `Aziz daripada Doha, Qatar. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.9 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Qatar. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 121 Doha dan berada di kedudukan nombor 33rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Restoran, kolam renang dan Tempat Letak Kereta.

Bilik
Le Mirage Executive Residence mempunyai 56 bijak bilik dan kadar dari QAR 400 kepada QAR 450.

kawasan tempatan perbandingan seperti `Abd al `Aziz dan Al Bida` ash Sharqiyah yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Doha. Ar Rumaylah, Al Bida` al Gharbiyah dan Abu Sudayrah juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Doha.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Le Mirage Executive Residence. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Doha ada ke kiri.

Hotel berhampiran `Abd al `Aziz
4 bintang Amari Doha Hotel dan Saray Mshereb Deluxe Hotel Residence yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Qatar International Hotel dan Retaj Inn Doha adalah alternatif yang hebat berhampiran Le Mirage Executive Residence.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Le Mirage Executive Residence Doha. Le Mirage Executive Residence Doha

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s