Hotel > Perancis > Le Peage-de-RoussillonVials > Le Médicis Le Peage-de-Roussillon

 


  

Le Médicis Le Peage-de-Roussillon

2 star hotel    16 Rue Fernand Léger  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (7 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Le Médicis Le Peage-de-Roussillon

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Le Peage-de-Roussillon hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Semua majlis Penginapan di Le Peage-de-Roussillon
Le Médicis adalah harta bijak dan berfungsi dalam Le Peage-de-Roussillon, Perancis berhampiran kawasan Vials itu. Dengan penginapan menyeronokan dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Le Médicis pilihan pertama anda. Sebagai 'Pinggiran Bandar' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 9 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Le Peage-de-Roussillon berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 57 untuk EUR 90.

Apabila Le Peage-de-Roussillon, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Vials dan Roussillon, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Chapeau, Salaise-sur-Sanne Givray dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Le Médicis dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Le Peage-de-Roussillon ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk L'Oree Du Château bintang 0 adalah berhampiran untuk Le Médicis. Juga dalam kawasan adalah Aux Armes du Dauphiné dan Gîte La Fraiseraie itu. Untuk pilihan lain cuba Mercure Vienne Sud Chanas yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Le Médicis Le Peage-de-Roussillon.

Le Médicis Le Peage-de-Roussillon

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s