Hotel > Perancis > Le Plan-de-la-TourPreconil > Le Jardin Du Golfe Le Plan-de-la-Tour

 


  

Le Jardin Du Golfe Le Plan-de-la-Tour

3 star hotel    Lieu-Dit Les Hoirs  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Le Jardin Du Golfe Le Plan-de-la-Tour

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Le Plan-de-la-Tour hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Sesuai Penginapan di Le Plan-de-la-Tour
Le Jardin Du Golfe adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Preconil daripada Le Plan-de-la-Tour, Perancis. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan gembira. Daripada jumlah hotel 1 dalam Le Plan-de-la-Tour, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 32.14 untuk EUR 174.28. Terdapat 50 mudah tetapi menyeronokkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Golfe de Saint-Tropez dan Baie de Cavalaire. Dengan Anse de Pampelonne Baie de Bon-Porte dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Le Plan-de-la-Tour, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Preconil dan Valauris, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Emponse, Le Plan dan Prat-Bourdin juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Le Plan-de-la-Tour.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Le Jardin Du Golfe. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Le Plan-de-la-Tour ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk La Table De Fred bintang 0 adalah berhampiran untuk Le Jardin Du Golfe. Juga dalam kawasan adalah Odalys Residence Le Jardin du Golfe dan L'Amandari itu. Untuk pilihan lain cuba La Bergerie yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Le Jardin Du Golfe Le Plan-de-la-Tour.

Le Jardin Du Golfe Le Plan-de-la-Tour

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s