Hotel > Maghribi > FesFes al Bali > Le Jardin Des Biehn Fes

 


  

Le Jardin Des Biehn Fes

0 star hotel    13 Akbat Sbaa, Douh  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (88 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Le Jardin Des Biehn Fes

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 169 Fes hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Le Jardin Des Biehn Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Fes, mencari lagi daripada Le Jardin Des Biehn, penginapan 1fungsi berhampiran Fes al Bali dalam Maghribi. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.7, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mudah tetapi berfungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 169 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Restoran dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Le Jardin Des Biehn. Juga disediakan Tempat Letak Kereta dan Haiwan Bela Mesra. Tetamu juga boleh menggunakan Pembantu Kunjungan, perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang dan Pembantu Rencam, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Le Jardin Des Biehn mempunyai 9 fungsi bilik dan kadar dari MAD 130 kepada MAD 480.

kawasan tempatan perbandingan seperti Fes al Bali dan Dar Mahres yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ville Nouvelle, Fes Jedid dan Ain Nokbi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fes.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Le Jardin Des Biehn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fes ke kiri.

Hotel berhampiran Fes al Bali
0 bintang Ryad Alya dan Riad Fez Yamanda yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Riad Dar Dmana dan Dar El Ouedghiri adalah alternatif yang hebat berhampiran Le Jardin Des Biehn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Le Jardin Des Biehn Fes. Le Jardin Des Biehn Fes

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s