Hotel > Switzerland > Basse-NendazHaute Nendaz > Le Deserteur Basse-Nendaz

 


  

Le Deserteur Basse-Nendaz

3 star hotel    Route De La Telecabine 45  4.2/5 "Cemerlang"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Le Deserteur Basse-Nendaz

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 291 Basse-Nendaz hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Basse-Nendaz
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Basse-Nendaz, mencari lagi daripada Le Deserteur, penginapan semua majlis berhampiran Haute Nendaz dalam Switzerland. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.4 - menjadikannya pilihan 1sesuai. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 291 dalam Basse-Nendaz berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 26 dengan penempahan pada harga yang murah dari CHF 100 untuk CHF 315.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Le Deserteur terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Chateau de Chillon dan Gerdaz Radio Tower. Alimentarium dan juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Basse-Nendaz.

kawasan tempatan perbandingan seperti Haute Nendaz dan Beuson yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Basse-Nendaz. Plan Fey, Saclentse dan Apro juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Basse-Nendaz.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Le Deserteur dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Basse-Nendaz ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Belle Vie bintang 0 adalah berhampiran untuk Le Deserteur. Juga dalam kawasan adalah Arnica 3 dan Arnica 10 itu. Untuk pilihan lain cuba Arnica 16 yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Le Deserteur Basse-Nendaz. Le Deserteur Basse-Nendaz

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3398s