Hotel > Perancis > Collonges-au-Mont-d'OrFontaines-sur-Saone > Hotel Le Collonges Collonges-au-Mont-d'Or

 


  

Hotel Le Collonges Collonges-au-Mont-d'Or

2 star hotel    10, Rue Galliéni  3/5 "Sederhana"  (66 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Le Collonges Collonges-au-Mont-d'Or

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Collonges-au-Mont-d'Or hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Le Collonges Gambaran Umum
Hotel Le Collonges adalah penginapan mampu tetapi selesa dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Fontaines-sur-Saone daripada Collonges-au-Mont-d'Or, Perancis. Ulasan tetamu menjaringkan 6 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Daripada jumlah hotel 1 dalam Collonges-au-Mont-d'Or, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 60 untuk EUR 97. Terdapat 28 penarikan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Former La Doua transmitter building dan 5 impasse La platiere. Dengan Tour metallique de Fourviere Tramoyes Radio Mast dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Collonges-au-Mont-d'Or, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Fontaines-sur-Saone dan Sathonay-Camp, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Fontaines-Saint-Martin, Rochetaillee-sur-Saone Sathonay-Village dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Le Collonges. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Collonges-au-Mont-d'Or ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Collonges Restaurant Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Le Collonges. Juga dalam kawasan adalah Chambre DHôtes Grand Lyon dan Chambres d'Hôtes Mado et Lulu itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Val De Saone Lyon Caluire Rillieux yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Le Collonges Collonges-au-Mont-d'Or.

Hotel Le Collonges Collonges-au-Mont-d'Or

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1094s