Hotel > Perancis > Molines-en-QueyrasGaudissard > Le Clot La Chalpe Molines-en-Queyras

 


  

Le Clot La Chalpe Molines-en-Queyras

0 star hotel    Grande Rue  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Le Clot La Chalpe Molines-en-Queyras

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 6 Molines-en-Queyras hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4Fungsi Penginapan di Molines-en-Queyras
Le Clot La Chalpe adalah penginapan 1fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Gaudissard daripada Molines-en-Queyras, Perancis. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 6 Molines-en-Queyras dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Le Clot La Chalpe mempunyai 26 mampu bilik dan kadar dari EUR 75 kepada EUR 112.51.

Apabila Molines-en-Queyras, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Gaudissard dan La Rua, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Prats-Bas, Molines-en-Queyras dan Ville-Vieille juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Molines-en-Queyras.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Le Clot La Chalpe dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Molines-en-Queyras ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Le Chamois bintang 2 adalah berhampiran untuk Le Clot La Chalpe. Juga dalam kawasan adalah Les Chalets Du Queyras dan La Maison de Gaudissard itu. Untuk pilihan lain cuba Le Chalet du Queyras and Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Le Clot La Chalpe Molines-en-Queyras.

Le Clot La Chalpe Molines-en-Queyras

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s