Hotel > Perancis > BiarritzLa Negresse > Le Beaumanoir Biarritz

 


  

Le Beaumanoir Biarritz

5 star hotel    10 avenue de tamames  5/5 "Pinggiran Bandar"  (21 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Le Beaumanoir Biarritz

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 89 Biarritz hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Le Beaumanoir dalam La Negresse
Le Beaumanoir adalah hotel canggih yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan La Negresse daripada Biarritz, Perancis. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan bermutu tinggi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 89 di kawasan itu.

Bilik
Le Beaumanoir mempunyai 8 mewah bilik dan kadar dari EUR 250 kepada EUR 1380.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Le Beaumanoir terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Baie de Saint-Jean-de-Luz dan Rada de Higuer. Bahia de Chingudi dan Monte Ulia Mediumwave Transmitter juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Biarritz.

Apabila Biarritz, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti La Negresse dan Cinq-Cantons, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Anglet, Bassussarry Arbonne dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Le Beaumanoir dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Biarritz ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Inter-Hotel Amarys Biarritz bintang 2 adalah berhampiran untuk Le Beaumanoir. Juga dalam kawasan adalah Appartement Le Sabaou dan Logis Val Flores itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Txutxu-Mutxu yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Le Beaumanoir Biarritz. Le Beaumanoir Biarritz

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s