Hotel > Sepanyol > BelmontePosadorio > Hotel las Cruces Belmonte

 


  

Hotel las Cruces Belmonte

3 star hotel    Travesia la Veiga, 2  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel las Cruces Belmonte

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Belmonte hotel Booking.com
Semak Harga

 


Hotel las Cruces Gambaran Umum
Hotel las Cruces adalah hotel cantik terletak di Belmonte Sepanyol dengan bintang Kedudukan 3. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Lif kolam renang dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Bilik Bebas-Rokok, Bar mini dan Peti Keselamatan.

Bilik
Hotel las Cruces mempunyai 20 pemilihan bilik dan kadar dari EUR 36 kepada EUR 66.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Museo Prerromanico de San Martin de Salas dan Museo de Arte Sacro de Tineo. Dengan Parque de la Prehistoria de Teverga Casa del Oso dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Posadorio dan Cezana yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Belmonte. Meruja, Fresnedo dan Ondes juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Belmonte.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel las Cruces dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Belmonte ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Gran Hotel Rural Cela bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel las Cruces. Juga dalam kawasan adalah Núcleo Turismo Dolia Rural dan Apartamentos Turisticos Mirador de Miranda itu. Untuk pilihan lain cuba Castillo De Valdés Salas yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel las Cruces Belmonte.

Hotel las Cruces Belmonte

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1582s