Hotel > Sepanyol > OsunaLa Lantejuela > Hotel Las Casas del Duque Osuna

 


  

Hotel Las Casas del Duque Osuna

3 star hotel    Granada, 49  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Las Casas del Duque Osuna

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 11 Osuna hotel Booking.com
Semak Harga

 


Hotel Las Casas del Duque Gambaran Umum
Hotel Las Casas del Duque adalah hotel mudah tetapi menyeronokkan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan La Lantejuela daripada Osuna, Sepanyol. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 5th daripada sejumlah hotel 11 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 42 untuk EUR 70. Terdapat 16 baik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 11 dalam Osuna dan Hotel Las Casas del Duque bertaraf 5th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Santa Lucia Mediumwave Transmitter dan Santa Rosalia Mediumwave Transmitter . Marbella Mediumwave Transmitter dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Osuna, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti La Lantejuela dan El Saucejo, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. La Mezquitilla, Los Corrales Gilena dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Las Casas del Duque dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Osuna ke kiri.

Hotel berhampiran La Lantejuela
2 bintang Hostal El Caballo Blanco dan Five Gates yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk La Hospederia Del Monasterio dan Palacio Marques de la Gomera adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Las Casas del Duque.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Las Casas del Duque Osuna.

Hotel Las Casas del Duque Osuna

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2617s