Hotel > Amerika Syarikat > Port CharlotteLake Suzy (not official) > LaQuinta Inn & Suites - Port Charlotte

 


  

LaQuinta Inn & Suites - Port Charlotte

2 star hotel    812 Kings Highway  2.5/5 "Sederhana"  (21 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di LaQuinta Inn & Suites - Port Charlotte

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 11 Port Charlotte hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


LaQuinta Inn & Suites Port Charlotte dalam Lake Suzy (not official)
LaQuinta Inn & Suites Port Charlotte mampu tetapi selesa adalah penginapan2 bintang berhampiran Lake Suzy (not official) dalam Port Charlotte, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan gembira. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 11 Port Charlotte dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 99 untuk USD 119. Terdapat 81 bajet bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Charlotte County Fire and Emergency Medical Services Station 12 dan Charlotte County Utilities East Port Treatment Facility. Dengan WVIJ-FM (Port Charlotte) Ambitrans Medical Transport dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Port Charlotte, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lake Suzy (not official) dan Deep Creek, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Harbor View, Charlotte Harbor Solana dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Getaroom. Mencari kadar LaQuinta Inn & Suites Port Charlotte dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Port Charlotte ke kiri.

Hotel berhampiran Lake Suzy (not official)
2 bintang Sleep Inn & Suites Hotel dan Country Inn & Suites Port Charlotte yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hampton Inn Port Charlotte dan LMI Gulf Coast Homes, Port Charlotte adalah alternatif yang hebat berhampiran LaQuinta Inn & Suites Port Charlotte.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di LaQuinta Inn & Suites - Port Charlotte.

LaQuinta Inn & Suites - Port Charlotte

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5615s